.

.

New
DHL, UPS 100 kom. / lot vrhunsku kvalitetu 1715 mah 3.82 u Bateriju za iPhone 6s zamjena 0 petlje kobalta stanica TI CPU

DHL, UPS 100 kom. / lot vrhunsku kvalitetu 1715 mah 3.82 u Bateriju za iPhone 6s zamjena 0 petlje kobalta stanica TI CPU

HRK 4139.40

Količina robe
Dostupno na zahtjev


5 Razloga Zašto Bi Trebali Kupiti Naš Proizvod :
- Sve Je Udio Proizvoda Garancija 1 Godina
- 100% Testiranje Prije Slanja
- Mi smo od strane proizvođača
- Profesionalac u oblasti punjive baterije u roku od 4 godine
- 365 dana povrata i besplatna dostava na obje strane
Kako izgleda ovaj predmet?
Kupite kvalitetne baterije za 6 S, 100% Kobalt-cell i TI CPU PCM uz jamstvo od 2 godine.
ABC knowledge morate znati o mobilne baterije :
Uglavnom, mobitel baterija je kombinirati tri dijela :
1. ćelija (jezgra baterije)
2. naknada za zaštitu(PCM)
3. fleksibilni kabel.
Dobre performanse baterije ovisi kako na ćelije, tako i od naknada za zaštitu. Stanica, kao i kernel, mjereno mah. Što je veći mah, više od njega energije. Zaštitna ploča je isti kao slavina. On kontrolira električna struja i napon. Ali u slučaju ako se naknada PCM preskače измерительную čip, ona ne može pravilno kontrolirati električna struja, tako da su neki korisnici se žale na tako brzu curenje energije. U tom slučaju klijent mora naučiti razlikovati kvalitetu pcb baterije, inače bi se misliti, da su sve baterije su isti. U svakom slučaju, tako da ćelija i PCM važne za dobre performanse baterije.
BMT uglavnom prodaje pod različitim vrstama kvalitete za 6 S :
№1- ( 100% originalna baterija ) - - - - - - - m anufactured u 2015, 2016 ili 2017 godina. Nikada neće razumjeti. Snimljen novi telefon ili je dobio o tome, kao što se to događa s Uzlaznog Toka. Svaka baterija ima različitu niz num baterije i različite niz num stanice. QR kod na poleđini baterije možete skenirati pomoću i-nigma (APP). Kada ste разберете bateriju, vidjet ćete da PKM i ćelija zavareni laserom, a od stanica na desni klik i desni klik na гибкому kabel ne postoji znak ponovnog povezivanja. Savršen izgled. Morate znati da se nalazi na vrhu baterije (6 G-8 P), ako zaista razumiju 100% pravi bateriju.
№2 - ( vrhunsku kvalitetu) - - - - - - - M anufactured 2017 ili 2018, dobivenih s pomoću čipa za USA Texas Instruments IC na ploči PCM. Ovo je najbolja zamjena baterije za 6 S. Izrađen je od 100% kobalta, a ne od materijala Ni Co, Mn(4 : 4 : 2). Cijela baterija je napravljen pomoću procesa sortiranja kapaciteta, kako bi bili sigurni da sve baterije imaju ukupan kapacitet od 1715. mah ili više. Život ciklusa 800-1000. 0 ciklus. Uredan ispis. Savršen izgled.
№3 - ( normalna kvaliteta) - - - - - - - M anufactured in 2017 or 2018, normalna kvaliteta ćelija, prikupljene s transfer tiskane ploče. Nula Ciklus. Cijela baterija je napravljen pomoću procesa sortiranja kapaciteta, kako bi bili sigurni da sve baterije imaju ukupan kapacitet 1715m Ah. 3 00-500 ciklusa života. 0 ciklus. Uredan ispis. Savršen izgled.
Specifikacija Baterije :
Specifikacija PCM :
Krivulja punjenja i pražnjenja :
Potvrđeni Baterija :
Tvrtka Bamyoyo posebno budno se odnosi na kvalitetu najprodavanijih nama baterija. Sve naše baterije strogo pridržavaju standarda i proizvodnih procesa. Baterije, odgovarajuće certifikata sukladnosti.
Neke važne točke za izradu baterije :
1. baterije Bamyoyo razvrstani u ormaru za sortiranje kapaciteta, nakon 8 sati, sortiranje, precizno očitavanje podataka baterije, screening kapaciteta u skladu s kapacitetom od kapaciteta baterija i Phone, ako je kapacitet ne odgovara standardu, bit će izbrisani. Koliko je poznato, nisu svi proizvođači baterija će sortirati ćelije jednog po jednog, a većina njih su samo će provjeru ramdom zbog visokih troškova rada i utroška vremena. Upravo stoga je kvaliteta naših baterija više stabilan, nego kod ostalih.
2. kolač baterije prolazi sveobuhvatnu provjeru pomoću softvera Texas Instruments. Za i Phone baterija se razlikuje od drugih mobilnih baterije tako da na pcb sve komunikacijske podaci moraju dobiti vezu s telefonom. Texas Instrument design the CPU for i Phone baterija, to je razlog zašto softver Texas Instrument za upravljanje baterijom je najbolji za testiranje.
3. član radne grupe Хардинга. Kvaliteta baterije-to je sve naše. Svi naši članovi ne rezervnih napora kako bi se osigurala pomagala vrhunske kvalitete baterije. Možete saznati više na našoj FB stranici BMTbattery, ako vam je to zanimljivo.
Nekoliko fotografija s izložbe :
Da su oni rekli ?

Kao Što Smo Vam Pomoći ?
- 4 godine rada u području dijelovi i pribor.
- Uvijek tu za sve vaše probleme post-prodajnih usluga.
- 24 sata Online ili odgovaranje na e-poštu preko 3 sata 6 sati.
Plaćanje :
Dostava :
Recenzije :
Zalažemo se za пятизвездочному detaljno ocijenjeno 5/5 pozitivne kritike. Ako iz bilo kojeg razloga
ako niste zadovoljni molimo vas dajte nam priliku riješiti ovaj problem prije odlaska
povratne informacije ili otvaranje spora na Aliexpress.
Kupujte Odmah !
Vaši klijenti su oduševljeni !

Detaljne informacije

Kapacitet baterija(mah):
1301mAh-1800mAh
Certifikat kvalitete:
CE, UL,
Broj Modela:
BMTI6SSQ
Kompatibilan Brand:
Apple
Model Apple:
iPhone 6s
brend:
Бамейо
Original ili ne:
Kompatibilan
Nedavno

Oni također kupuju s ovim proizvodom