.

.

New
[SA]novi originalni osigurač FANUC FANUC Osigurač Osigurač A60l-0001-0172 / DM10 1.0 A--30 kom. / lot

[SA]novi originalni osigurač FANUC FANUC Osigurač Osigurač A60l-0001-0172 / DM10 1.0 A--30 kom. / lot

HRK 490.00
HRK 604.80

Količina robe
Dostupno na zahtjev


Nedavno dobivene povratne informacije korisnika, čini nestabilnom performanse proizvoda, brže eksplodira osigurač, nakon što je naše tehničko osoblje mnijenja saznao da kupci bi trebali biti na tržištu za kupnju elektroničkih proizvoda predugo, ovaj precizni alati e-mail proizvod je u vlasništvu komponentu, uvjeti skladištenja proizvoda i skladištenje, postoje određene zahtjeve, tako da temperatura ne dovodi do performanse. Da bi zaštitili klijente прецизионным opremom, naša hitna cilj zapravo novi proizvod u usporedbi s originalnim бессвинцовой stock slike proizvoda predugo smo prepoznati križ, nadajući se da će na vašu pomoć.
Nakon starenja osigurač na korištenje :
Nakon starenja osigurača nema struje ne bi trebao biti isključen, i osigurač nije opasno. Nakon starenja osigurača ekvivalentna nominalna snaga (struja) prije će se smanjiti nego povećati, i na taj način ne naiđete na problem sigurnosti u lancu, a manje preopterećenja ili impulsi za zaustavljanje lanca. [Na primjer : nazivna (struja) dionica osigurača 3,2 a je od 3 do 5 godina, nakon čega je starenje kandidat osigurača može biti oko 2,5 a, kada je osigurač montiran na auto nakon što je vrijednost napona kada je automobil dostigne 2,5 a, što onemogućuje krug, a ne struja 3,2 a isključuje. ]
Ako vaša tvrtka razvija nove proizvode za ovog proizvoda, molimo da se obratite našim kolegama u odjelu za informacijske tehnologije, poseban karakter ovog proizvoda treba da se koristi istovremeno sa određenom bazom za pravilan rad, ako vaša tvrtka koristi uslugu, ne potvrđujući bazu, u najgorem slučaju, nema potrebe da se zamijeni bazu osigurača.
Ovaj proizvod predstavlja precizni elektronički dijelovi, jelovnik za poseban program ekološkim zahtjevima, ako imate na zalihi, da bi pravilno koristiti naše proizvode, molimo vas, kupci zabranjuju korištenje zalihe za više od pet godina metode identifikacije proizvoda i datumu proizvodnje, molimo, obratite se na sljedeće detalje :

Detaljne informacije

Broj Modela:
fese
Korištenje:
Visoki Napon
Eksplozivan Sposobnost:
Visok
Sigurnosni Standardi:
CSA
is_customized:
Yes
brend:
РОНГЛАН
Nedavno

Oni također kupuju s ovim proizvodom