.

.

New
Novi Rcexl paljenja sobe senzor test kit za sinkronizaciju uređaja univerzalni RC dijelova

Novi Rcexl paljenja sobe senzor test kit za sinkronizaciju uređaja univerzalni RC dijelova

HRK 50.70

Količina robe
Dostupno na zahtjev


Novi Rcexl paljenja sobe senzor test kit za sinkronizaciju uređaja univerzalni RC dijelova
Karakteristike :
1. univerzalni instrument vremenu senzor potrebno , treba imati "igračku" za povežite se postaviti vrijeme na vašem motoru po vašoj specifikaciji ОЭМ
2.It mogu se koristiti s bilo kojim зажиганиями CDI koji imaju recel ili snimljena rcexl CH igniton
3.To je posao s jednim citat i dvostrukim senzorima izlaz
4. jedan izlaz senzora (priključak 3 штырей) koristi se uglavnom na pojedinačne i твиновских motorima 2 ili 4 poteza gdje čak i požar. Dvostruki izlaz senzora (priključak 4 штырей) koristiti na multi motorima hod cilindra 2 ili 4; nazubljene Blizanci, inline, "V" i radijalni motori. Aktivnosti : spojite snagu, blok baterija 4.8 u-6 SAMO potreban.
5.Do ne brinite o polaritetu utikača uređaja-to je dizajn, da se brine o tome. "+"(Pozitivan) postavljen na sredini priključka i "- " (negativna) smještena na vanjskim stranama.
6.za 3-pinskog utikač / utičnica priključak spojite utikač s 3-kontakt гнездовому priključak. Zelena led i zvučni signal će se upaliti, što vam daje zvučnu i vizualno prikazati, kada je Južni pol magneta aktivira senzor. Led i zvučni signal će se upaliti kada je donji rub Magneta i senzora, prvo će se okupiti zajedno i da će ostati uključeni tijekom cijelog vremena koje je Magnet prolazi kroz senzor.
7. led i zvučni signal выключатся, kada je donji rub Magnet i senzor više ne nalazi se u dometu. To je vrijeme kad ćete znati da je vrijeme da se instalira. Koristite 30 stupnjeva BTDC. Neki motori se mogu razlikovati, koristite vodič za proizvodnju za više informacija o vremenu. Незлое Napomena : double vrijeme izlaza senzora utvrđeno drugačije od одновыходового osjetnika!!!! POGODAN ZA ZRAKOPLOVE.

Detaljne informacije

Iskoristite:
Vozila I Igračke Sa Daljinskim Upravljanjem
brend:
FLIGHT-MODEL.COM
Materijal:
Metalne
RC Parts & Accs:
Motori
Ažuriranje Detalja / Pribor:
komplet za ispitivanje paljenja
Nedavno

Oni također kupuju s ovim proizvodom